Estrenem videoclip!! Una cançó dibuixada

tendència 2

16 Jun Estrenem videoclip!! Una cançó dibuixada


La tendència natural és el nou videoclip que us presentem. Una cançó convertida amb dibuix de la mà de la il·lustradora Gemma Capdevila i els seu mòn poètic!

 

Les coses tenen, dins seu, una inèrcia a trobar un equilibri o posar-se al seu lloc, aquesta és la seva tendència natural o així ho diu la cançó! i la tendència natural d’aquesta cançó era convertir-se en una il·lustració ja que des de fa temps, pràcticament des de que vaig composar la cançó, m’imaginava en imatges, i concretament en dibuixos, la lletra i les coses que diu! Així que aquest videoclip podria ser fruit d’aquesta tendència natural… perquè la història continua quan al concert que vam fer al Tarambana de Cardedeu entre el públic hi havia la Gemma Capdevila (http://gemmacapdevila.blogspot.com.es/ una il·lustradora que dibuixa amb un món propi ple de personalitat, sensibilitat i màgia. Aquell dia la Gemma va dibuixar el concert i va conèixer aquesta cançó! Uns dies després ella em va dir que tenia ganes de dibuixar la cançó i jo li vaig dir que s’esperés un moment que ho gravaríem amb vídeo… i res així va ser com va néixer aquest videoclip que presentem!!

Ha fluit així, d’una manera molt natural! Una de les coses que ens hem sorprès és que d’alguna manera moltes de les imatges i idees de les que parlen les meves cançons són coses que la Gemma ja dibuixa habitualment! Illes, dofins, estrelles… Per tant, els seus dibuixos van encaixar amb les meves lletres de manera molt fàcil, perquè moltes de les coses, a priori, ja encaixaven en els nostres mons paral·lels. Llavors amb el plantejament de la il·lustració que va fer la Gemma i l’edició de vídeo la cançó s’ha convertit en un dibuix i el procés de creació en un videoclip a través d’aquest exercici sugerent on l’univers màgic d’ella encaixa a la perfecció amb la lletra i el món poètic que desprèn la música. És un honor i una alegria que la Gemma i els seus preciosos dibuixos hagin servit per donar forma i color a la Tendència Natural! Moltes Gràcies!!

A part em fa molta il·lusió perquè és el primer vídeo que faig que uneix el món de la música amb el dibuix i ha sigut un luxe poder-ho realitzar fent tàndem amb la Gemma, que entre molts altres treballs ha dibuixat concerts i cançons de molts músics del panorama musical català.

Aquest és el quart videoclip que presentem amb les cançons del disc de “Nòmades”, deu ni do! Molts ja sabeu que la imatge i el vídeo s’han convertit en una part essencial de tot el meu projecte musical i estic molt content perquè estrenem aquest nou videoclip després d’haver rebut un premi a Millor Vídeoclip al FICCAT (Festival internacional de cinema en català) amb “El teu llit”. Premis com aquest, els vostres comentàris i energia… ens dona ànim i alegria per seguir fent vídeos, seguir fent cançons i seguir fent concerts!!

Si aquesta és la tendència natural de les coses ens agrada molt!! O sigui que us animem a veure el vídeo, a compartir-lo, a penjar-lo al facebook, twitter i on vulgueu i seguir aquesta tendència natural de totes les coses!!

Moltes Gràcies!!