Estrenem web!

Foto 1

04 Nov Estrenem web!


Estrenem una nova web! Més continguts, nous concerts, informacions i més coses que vindràn!

 

Hola Amics i amigues! Ja tenim la web nova en funcionament! Ara ja podreu veure l’agenda amb els pròxims concerts, els vídeos que tenim, les notícies que anirem publicant i moltes altres coses que podreu conèixer de Guillem Roma i la Camping Band Orchestra! De moment a la web hi ha les coses necessàries que ha de tenir, informació de qui som, concerts, vídeos, contacte i alguns posts de coses que han passat etc…  però aquesta web anirà canviant i de mica en mica s’anirà omplint de continguts i de coses que podreu veure!

Molts sabeu que aquest projecte és totalment autogestionat, no hi ha discogràfiques ni segells, no hi ha intermediaris ni productores, i això fa que les coses necessitin el seu temps. És per això que la web nova ha tardat en arribar. Van venir els Nòmades a tope, amb l’edició del disc, la promo, la imatge amb les fotos i els videoclips, i l’estiu amb els concerts van arribar sense avisar…  mentre tot això passava la web es quedava esperant. Ara, finalment, ha arribat el moment d’actualitzar-la i fer-la més viva! I estem molt contents!

Al nostre Facebook és el lloc on seguiré penjant més coses (sóc molt del facebook per això) però hem fet una web que té vida i també hi aniran passant coses. Així que aquest és el primer post de la web!! Un post que parla de la web en si i per això vull agraïr als que m’heu ajudat a fer-la. Especialment en Marcos que s’ha “currat” la programació i m’ha ensenyat com gestionar els continguts, a la Carla per ajudar-me amb els dissenys, i també a l’Albert Baucells, en Joan Mitjavila, la família i a tots els que l’estaveu esperant! Realment sense tota la gent que m’envolta i que segueix el projecte i escolteu les cançons, tot això no tindria cap sentit!

Nous vídeos, concerts especials, col·laboracions amb altres músics, galeries de fotos i tota la màgia del viatge dels Nòmades ho compartirem per aquí amb tots vosaltres! De moment, venen coses maques! Uns concerts que pinten molt bé aquest Novembre, al Koitton Club a Barcelona i al Cafè del Teatre de Lleida aquesta setmana! i una altra cosa:

Anunciem que aviat tindrem un nou videoclip!!

Ja podeu fer el xafarder, apuntar-vos els concerts a l’agenda, donar el volt per la pàgina, pels vídeos i la música i deixeu-vos portar pels sons i la màgia dels Nòmades!! Ja sabem que som tu i jo qui fa aquest camí!