Guillem Roma a l’Estudi 3 de Ràdio Arenys

FullSizeRender(4)

03 Jan Guillem Roma a l’Estudi 3 de Ràdio Arenys


És dels canals de youtube de radios del país amb més visites i segurament és un dels petits espais per on on passat més grups del panorama músical català!
és l’estudi 3 de Ràdio Arenys amb els seus acústics!

Feina temps, des de la gira de presentació del disc Oxitocina, que haviem de passar per aquest mític estudi a gravar un acústic però no ha pogut ser fins fa uns dies que hi hem estat i ens ha agradat molt!! Ara ja tenim els dos vídeos en aquest escenari que tants músics reconeixen!! Així que aqui teniu el fruit d’aquesta petita visita que vam fer amb en Guillem Plana i el meu pare a la gent de Ràdio Arenys, en Josep Bayo i la Marta Pérez, que porten aquest programa que s’ha convertit en un clàssic!! Un plaer i un luxe poder compartir una estona amb ells, tocar unes cançons, parlar una mica per la ràdio, fer tests d’aquests que costen de respondre i totes aquestes coses! Podeu escoltar el programa senser, amb l’entrevista i els acústics aqui: ENTREVISTA

Radio Arenys

 

i pode veure aqui els dos videos que vam gravar perquè els escolteu i els compartiu! Normalment quan hem anat de promo a les ràdios o TV hem tocat la cançó de “El teu llit” però per aquesta ocasió especial vaig pensar que estaria bé canviar una mica i vam tocar “La tendència natural” i “Nòmades”! Esperem que us agradin!


Per despedir el post una foto de quan sortiem de la ràdio!! Ens veiem en els pròxims concerts, festes, carrers o xarxes socials!

Be happy my friends!!

IMG_5070