Nou Vídeo Guillem Roma & Gots de Tuba

Gots 10 web

14 Apr Nou Vídeo Guillem Roma & Gots de Tuba


Música jamaicana feta amb tubes i trompetes barrejant ritmes del caribe i melodies classiques és un coctel infalible de frescura! Aquesta és l’energia que generen quan s’ajunten Gots de Tuba i Guillem Roma.  

 

Estrenem un vídeo del hit jamaicà dels 60 The tide is High popularitzat pel grup “The Paragons” i versionat entre altres per Blondie! Una cançó que els Gots de Tuba han preparat per ajuntar-la amb la veu de Guillem Roma buscant el rollo clàssic passat per Borgonyà, els vents i la frescura d’una trobada entre colegues! I les coses fresques, i més d’origen Jamaicà, només poden neixer i fluir de la manera que ho fa aquesta col·laboració. En un matí a casa d’un dels Gots de Tuba és va gravar la música i el vídeo! I esperem que us agradi!
Aquí el podeu veure i compartir:

 

 

El vídeo ha estat realitzat pel mateix Guillem Roma, la gravació de l’àudio i les mescles han anat a càrrec de Xevi Capdevila i el màster a càrrec de Jordi Rexach. A la pantalla hi podem veure:
Guillem Roma a la veu i coros
Marc Serrats, Guitarra i coros
Sergi Beringues a la Trompeta
Xevi Capdevila amb el Bombardí
Ignasi Garolera amb la Tuba
Però la col·laboració entre Guillem Roma i els Gots de Tuba ja ve de fa un temps! Amb l’energia de les coses que pasen de forma natural, i no podia ser menys tractant-se de música jamaicana, va neixer aquesta col·laboració quan Els Gots de Tuba, (Marc Serrats: músic, guitarrista i amant de música jamaicana, Sergi Beringues: trompeta, Xevi Capdevila: Bombardí i Igansi Garolera: Tuba) buscàven una veu per versionar un hit dels 60′ de Desmond Dekker “It Mek” i així va començar aquesta connexió! Amb la més estricte eficàcia i economia només es va necessitar un so matí per fer un assaig, una gravació, les mescles i la gravació del vídeo d’aquell hit de l’illa caribenya! Aquí el podeu veure: “It Mek”
A partir d’allà els Gots de Tuba han participat en algun concert de Guillem Roma com el que van realitzar al Kursaal de Manresa i la cosa no es queda aquí perquè continua aquesta col·laboració tant especial amb un nou hit de l’època amb el vídeo que presentem avui versionat entre altres per la Blondie: The tide is High popularitzat pel grup “The Paragons”

 

Al facebook de Guillem Roma hi trobareu més informació

 

Moltes Gràcies per compartir-ho!