Nous vídeos! Acústics a casa!

Foto de grup Videos petit2

10 Mar Nous vídeos! Acústics a casa!


Un diumenge, cantonigròs, amics i amigues, música, sol… la combinació perfecte per gravar aquests videos, així, en acústic i directe!

 

La música és moviemnt, és vibració, alguna cosa viva i per això s’ha de viure en directe, en estat pur, cara a cara i de primera mà. Aquesta és una de les raons per les que tenia ganes de fer aquests vídeos. Un concert privat, a casa, tranquilament, envoltats d’amics i amigues, sense res més… així en acústic, amb el caliu dels instruments i la música nòmada des de primera linea! i aquí teniu el resultat, tres cançons del disc de Nòmades (Guillem Roma 2014), “Hotel Desire”, “La tendència natural” i “Nòmades” tocades a l’estudi de casa amb en Guillem Plana al banjo i guitarreta, la meva germana Marta Roma, al violoncel i veus, la Coloma Bertran al violí i jo (hola sóc en Guillem Roma) cantant i amb les guitarres!! Va ser un plaer! Gràcies a tots els que vau venir, seure a terra, cantar i escoltar amb nosaltres. Gràcies a tot l’equip de rodatge amb l’Eric Motjer, la Núria Ishi i la Gemma Illa i al sò en directe, mescla i master que ha fet en Jordi Vericat (Kako)

Aqui teniu els vídeos de record, per escoltar-los, gaudir-los i compartir-los, ja sabeu que això sempre en ajuda a poder escampar l’energia nòmada, que mes gent pugui viatjar amb nosaltres amb la màgia dels sons!!