Sold Out presentant Nòmades al MMVV

Guillem Romam MMVV 422

30 Sep Sold Out presentant Nòmades al MMVV


Un concert curt però intens amb tota la Camping Band Orchestra per presentar la música Nòmada al MMVV

Això no és una crònica del concert, ni una notícia de com va anar. Més aviat és un petit post per deixar constància del concert, del nostre pas pel MMVV, de la Carpa Negra amb les entrades exhaurides per escoltar la música nòmada i les sensacions que ens va deixar tota l’experiència! Des de l’agost quan haviem de tocar a la Plaça Major de Manlleu amb tota la Camping Band Orchestra i no ho vam poder fer per culpa de la pluja teníem moltes ganes de poder fer un concert a la comarca d’Osona i amb la versió de luxe de la banda! Finalment aquesta oportunitat va venir amb la presentació del nou disc “Nòmades” (Guillem Roma 2014) al 26è Mercat de Música Viva de Vic, amb un concert a la Carpa Negra que va ser una passada, amb la sala plena i les entrades esgotades des del mati del dissabte i amb un públic entregat que va acabar dret aplaudint!! Va ser un regal!!

Ens feia molta il·lusió i més quan ens van comunicar que erem dels pocs grups de tot el mercat que haviem exhaurit entrades!!

El sol fet d’estar seleccionats per formar part de la programació oficial del MMVV ja va ser una alegria molt gran! Significa passar per una selecció de més de 600 propostes, evidentment, era un honor i una gran oportunitat! Personalment, des de petit he viscut el Mercat a Vic durant molts anys, al mig del públic, amb els amics donant volts pels diferents escenaris, descobrint bones propostes musicals, gaudint de grups que t’agraden o veient concerts de musics internacionals… i aquest any nosaltres estaríem al costat dels artistes presentant la música nòmada! Això ha sigut molt guai i més en una edició en què hem compartit escenari amb referents propers con els 17 Hippies, Joan Colomo, Joana Serrat etc… Un honor!! Com sabeu el mercat no és només un festival amb concerts si no que és un lloc d’intercanvi i també hem pogut estar a la fira professional, parlant amb mànagers, programadors, discogràfiques, representants internacionals i gent del “mundillo”. Hem intentat aprofitar al màxim per fer contactes, donant a conèixer el projecte i intercanviar idees amb molta gent del sector musical del país i de fora! I per nosaltres, que som un grup amb una proposta nova i al marge dels circuits més comercials ens ha anat super bé, a més  ha sigut un bon moment per tenir una mica de presència als mitjans!! Uns dies abans de l’actuació vam sortir al programa Ànima del canal 33 i mola perquè alguna gent ens ha descobert per primer cop aquests dies i per la tele! Aqui podeu veure el reportatge:

Va ser un concert amb la versió de luxe de la Camping Band Orchestra, amb vuit músics a l’escenari de la Carpa Negra, una gran tenda ideal per la Camping! Un concert curt però molt intens, ja que havia de durar 45 minuts i això era tot un repte! Els que coneixeu els nostres directes ja sabeu que entre la participació del públic, les explicacións entre cançons i les sorpreses que hi solen haver és dificil fixar un temps tant curt i més en un concert on l’objectiu era aprofitar l’aparador musical per ensenyar una mica les diferents possibilitats i colors del projecte, les cançons i l’energia canviant de la Camping Band Orchestra!! No era fàcil ja que la meva música té moltes cares i tenia ganes que en aquest concert es poguéssin veure com a mínim les principals, però sense deixar de fer un concert dinàmic i amb la complicitat del públic! Finalment, ho deviem comptar molt bé, perquè encara vem tenir temps per un tema que teníem a la reraguarda!!

Sempre explico a alguns concerts que en aquest projecte hi ha dues coses importants: Una són les cançons i l’altra el públic. Entremig d’aquests dos pols hi som nosaltres, els músics, a l’escenari transformant les cançons en una cosa viva perquè arribin a vosaltres, però el diàleg real d’aquesta relació és entre les cançons i qui les escolta! I per les sensacions que tenim des de l’escenari, exercint aquesta funció de “medium” la relació funciona molt bé! Així que moltes gràcies a tots els que vau venir aquell dia al MMVV i a tots els que veniu als concerts, escolteu i viatjeu amb les cançons i la música nòmada i que us endinseu en aquest univers que hi ha darrera les lletres i els instruments!!

Us deixem un vídeo aqui sota d’una de les cançons que vam tocar al concert del MMVV i un altre d’una entrevista al Canal Taronja! Esperem que vinguin molts més concerts com aquest i que ens hi poguem veure!!

Moltes Gràcies!