“Connexions” el nou disc de Guillem Roma

24 des. “Connexions” el nou disc de Guillem Roma


CONNEXIONS será el nom del nou disc de Guillem Roma que anuncia tres concerts d’estrena aquest principi d’any!

 

Tal com ha anunciat el músic a les xarxes socials, el nou treball discogràfic del músic osonenc portarà per títol “Connexions” i s’estrenarà amb tres concerts a el 24/02 a l’Atlàntida de Vic, el 26/02 al festival Tradicionarius a Barcelona i l’11/03 a l’Auditòri de Banyoles. Les entrades ja es poden comprar a www.guillemroma.com/concerts

En el disc Guillem Roma s’ha connectat també amb artistas convidats com Joan Colomo, Judit Neddemann, Joan Garriga (La troba kung-fú), el cantant napolità Alessio Arena, o la cantaora Lina León. “La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres i també amb el món i el més enllà i això fa molta falta en aquesta societat cada cop més malalta i més separada, per això aquestes noves cançons han nascut buscant aquestes connexions” explica Guillem Roma. El disc, que està ara en procés de mescla i masterització està produit pel músic i productor Josep Maria Baldomà i sortirà a finals de febrer. Acostumat a nedar contracorrent en el món de la industria discográfica, Guillem Roma, segueix apostant per l’autogestió i crea el seu pròpi segell discografic sota el nom de “Sulawesi Records” per treballar sense intermediaris, ni directrius i per una música lliure.

Aquest 2017 descobrirem un nou Guillem Roma amb aquest treball que fa un salt endavant en l’univers creatiu de l’artista, reforçant la personalitat i originalitat del projecte.