COL·LABORACIONS

Alessio

Alessio Arena

Arran d’una cançó de Violeta Parra que el cantant napolità va compartir a les xarxes socials, Alessio Arena i Guillem Roma van connectar des del primer moment…

+ info

Junts van versionar “Volver a los 17” en concerts respectius i a partir d’aleshores les col·laboracions han seguit, entre concerts, vídeos i gravacions! Aquí un vídeo en directe, a l’Auditòri de Barcelona, on els dos cantants s’uneixen en aquesta cançó de Violeta Parra:

 

 

Alessio Arena acaba de publicar nou disc: “La secreta danza” on hi han col·laborat artistes com El Kanka, Amancio Prada, Marta Robles (Las Migas) entre altres i en una cançó dedicada al poeta cubà Reinaldo Arenas, ajunten les veus, un cop més, amb en Guillem Roma. Aquí podeu veure un teaser d’aquest disc que no podeu deixar d’escoltar:

 

Més coses de l’Alessio Arena aquí: https://www.facebook.com/alessioarenaofficial
Compromiso web

SSM Big Hand

La vida és ritme. La música és el llenguatge i el cos és l’instrument. La SSM BigHand és un projecte de percussió corporal en grup que en els seus espectacles compta amb la col·laboració de diferents artistes.

+ info

La SSM BigHand és una big band de percussió corporal que fa ús de la veu i del propi cos fusionant la part rítmica de la percussió amb els moviments de la dansa. Coreografies que connecten la persona amb el grup en una sintonia única i que en algunes ocasions ha comptat amb la col·laboració d’artistes com, Gossos, Matthew McDaid, Laia Cagigal o Guillem Roma.

Aqui podeu veure un vídeo fruit d’aquesta col·laboració interpretant un bolero classic amb en Guillem Roma, tota la SSM Bighand i el violoncel de la Marta Roma:

 

Més informació i concerts sobre la SSM BigHandhttp://santiserratosa.com/ssm-bighand/

Judit Web1

Judit Neddermann

la frescura, l’espontaneitat i tenir una germana a Boston són algunes de les coses en comú entre la Judit Neddermann i Guillem Roma. Després de coincidir en algun escenàri desideixen ajuntar les veus…

+ info

Fa un temps van coincidir als escenàris i es van agradar! Des d’aquell dia es van quedar amb les ganes de cantar junts. Ara, Guillem Roma i Judit Neddermann ajunten les seves veus i les seves cançons per fer alguns concerts conjunts aprofundint en aquesta connexió a primera vista plena d’energia espontània, íntima i alegra!

Judit13

Després de tocar a Vilassar de Mar, poble de la Judit i a Manlleu, d’on és en Guillem, no descarten poder seguir amb aquesta col·laboració en ocasions puntuals. 

Aquí podeu veure dos petits fragments d’un dels concerts que van fer junts:

Gots 10 web

Gots de Tuba

Música jamaicana feta amb tubes i trompetes barrejant ritmes del caribe i melodies classiques és un coctel infalible de frescura! Aquesta és l’energia que generen quan s’ajunten Gots de Tuba i Guillem Roma.  

+ info

Amb l’energia de les coses que pasen de forma natural, i no podia ser menys tractant-se de música jamaicana, va neixer aquesta col·laboració! Els Gots de Tuba, (Marc Serrats: músic, guitarrista i amant de música jamaicana, Sergi Beringues: trompeta, Xevi Capdevila: Bombardí i Igansi Garolera: Tuba) buscàven una veu per versionar un hit dels 60′ de Desmond Dekker “It Mek” i així va començar aquesta connexió!

Amb la més estricte eficàcia i economia només es va necessitar un soo matí per fer un assaig, una gravació, les mescles i la gravació del vídeo d’aquell hit de l’illa caribenya! A partir d’allà els Gots de Tuba han participat en algun concert de Guillem Roma com el que van realitzar al Kursaal de Manresa i la cosa no es queda aqui si no que continua aquesta col·laboració tant especial amb un nou hit de l’època amb un nou vídeo pròximament!

 

Colomo web2

Altres col·laboracions

El món dels escenaris és un espai pensat per compartir i més si treballem amb la música que té el poder de connectar coses. En diferents llocs, concerts i situacions aquestes han sigut algunes de les col·laboracions de Guillem Roma amb altres músics:

+ info

Joan Colomo al Festival Protesta

Protesta12

Aquí un vídeo de l’Spot que van fer els del festival: https://www.youtube.com/watch?v=jiTraw-Vf8k

Joan Rovira al Teatre Principal de Badalona

Badalona 44