PRESENTEM NOU PROJECTE AL MMVV

25 jul. PRESENTEM NOU PROJECTE AL MMVV


Després d’un any i mig aprofundint en el poder de la música amb les seves “Connexions” presentant aquest disc amb més de 130 concerts fins a dia d’avui, arriba el moment de deixar florir coses noves! i ja en tenia moltes ganes, perquè el que estem cuinant forma part d’un projecte en el que he estat treballant durant l’últim any! Un projecte especial, amb l’essència més pura de les meves cançons però diferent del que he fet fins ara! Un joc de tranformació i creativitat, que reflexiona sobre lo vell i lo nou, una exploració dels limits de la cançó, fins quan una cançó és cançó o passa a ser una altra… vaja un experiment que veurà la llum aquest setembre amb la presentació de l’espectacle al Mercat de Música Viva de Vic i amb un disc i altres materials que aniràn sortint durant la Tardor! Així que el dia 14 de Setembre a les 18:30 de la tarda teniu una cita al teatre Atlàntida de Vic per descobrir de què es tracte aquest nou projecte! i serà un luxe fer-ho dins del MMVV que celebra 30 anys i que per nosaltres serà el millor marc per ensenyar-vos això tant delicat que estem gravant!! A més,ja avancem que serà un concert amb convidats i sorpreses!!

Aqui teniu més informació i les entrades del concert al MMVV: http://www.mmvv.cat/ca/artista&id=855

 

Aquests dies hem estat a l’estudi gravant i aqui podeu veure algunes imatges del que ha passat!! És un luxe treballar amb músics i professionals tant bons, amb tant talent i tanta música a dins!! Gravar un disc sempre és una aventura intensa però si es fa així de ben acompanyat és sempre una festa i un gust perquè vas veient i sentint com la música creix, es fa, agafa la vida que cadascu li dona amb les seves aportacions fins a esdevenir aquesta barreja de missatge, emoció, energia, sons, mil cançons posades dins d’una melodia… tot això i més!! Així que moltes gràcies als músics Pau Figueres a les guitarres, Marta Roma al violoncel, Miquel Àngel Cordero al Contrabaix, Didak Fernandez a les percussions i la producció i acompanyament d’en Josep Maria Baldomà a l’estudi i en les bones mans d’en Jordi Vericat!! Un luxe d’equip i el que falta que us aniré explicant!

Us esperem el dia 14 al Mercat de Música Viva! Serà una presentació molt especial i irrepetible així que no hi falteu!!! Descobrirem junts de què estan fetes les cançons!!