ROBA ESTESA – NOU VIDEOCLIP

24 abr. ROBA ESTESA – NOU VIDEOCLIP


una cançó dedicada a les coses senzilles i humils que donen màgia a la vida!

Arriba la primavera i arriba aquest bon rollo que tenen les meves cançons! Aquesta vegada amb l’amor, el ball i la natura com a fil conductor, on diferents històries, joves, avis i animals, son els protagonistes el vídeo que compta amb la presència de grans amics i amigues, família i en Joan Garriga que també canta en aquesta canço dediacada a les coses senzilles i petites que donden sentit a la vida! Un sentit que connecta tot el món a través de l’amistat, els animals, la natura, el ball, la música o la roba estesa! 🙂 Disfuteu el vídeo i compartiu-lo que la música és per això i així ens ajudeu a fer creixer aquestes connexions que es fan grans amb la força emergent de les coses vives!

 

Gravar aquest videoclip ha estat una festa. Ha sigut dels videoclips més costosos sobretot a nivell logístic i de calendari, però també dels mes divertits, primer per l’equip de persones que hi ha tant davant com darrera i perquè a cada escena ens ho hem passat molt be fent-la. Com la majoria del vídeos l’he dirigit jo mateix però amb un equip fantàstic rodejat per molta gent especialment l’Èric Motjer a la direcció de fotografía, en Ramon Villegas a la direcció d’actors i la Carla Rossignoli a la direcció d’art! I en el clip hi apareixen també alguns dels músics de la banda que m’acompanyen en directe i com no amb en Joan Garriga de la Troba Kung-Fú, Joan Garriga, amb qui vam acabar el rodatge de la seva escena ballant una conga al voltant de la caravana vermella després de haver begut tres o quatre ampolles de vi!
I és que les diferents escenes són una celebració de les coses senzilles i humils. La cançó està dedicada a totes aquestes petites coses que ens envolten que normalment no costen molts diners i que sovint són les que donen màgia i sentit a la vida amb la roba estesa com a bandera. Sempre ho explico als concerts, la roba estesa dona color als carrers, està en allò més quotidià del nostre dia a dia, és mou amb el vent i la trobem a tot món, especialment als barris humils on no hi ha espai per estendre a dintre, és com una espècie de símbol, una connexió de moltes coses i és que el vídeo està ple de connexions fent honor al títol del disc!

 

Aquest és el cinquè videoclip del disc “Connexions” i arriba just un any després de l’estrena, havent fet més de 70 concerts i aquest estiu i primavera ve plena de cites que ens portaran a escenaris com Balsereny, al festival “En canta” de Roda de Ter, l’Essencials a Arenys de Mar, el Festival Sons Solers, al NEC de Calella i molts més. L’acollida del disc està sent brutal i sentim molt aquestes connexions en directe per això la roda no para i us anuncio que estic pensant en nous projectes que arribaran molt aviat. Mentrestant tenim la primavera amb l’energia de la roba estesa!