SENYALS – Nou vídeoclip amb Alessio Arena

24 gen. SENYALS – Nou vídeoclip amb Alessio Arena


Estrenem “SENYALS” un viatge pels carrers de Nàpols amb el cantant i amic Alessio Arena.

Ja sabeu que acabem de publicar el meu tercer disc “Connexions” i ara arriben els vídeos i els concerts i tot això que ajuda que aneu coneguen i “connectant” amb aquestes noves cançons! Així que aqui tenim el nou videoclip rodat a Nàpols on em deixo guiar pel gran amic i cantant Alessio Arena, guia exepcional en la seva ciutat natal i que col·labora en la cançó que il·lustrem. Un viatge perduts pels carrers napolitans on tots dos anem buscant aquestes les senyals i els missatges ocults que els porten per racons de la ciutat italiana fins a trobar-nos per fer un concert conjunt en un bonic teatre rodajats de ballarins i ballarines!

Com és habitual ja sabeu que els meus vídeoclips els acostumo a dirigir i produir jo mateix i aquest no ha estat una excepció, però amb la gran col·laboració dels incondicionals, a Nàpols, amb l’Alessio i conneguts fent de guies i amb un equip de luxe amb la Carla Rossignoli i el meu pare en Josep Maria Roma a la càmera, a Barceona amb els ballarins Pep Ferré i Jennifer Sheridan i per l’escena final la gran ajuda d’en Jordi Viloca i la gent del Casino de Sant Andreu de la Barca que ens van obrir les portes a nosaltres i tots els balladors vinguts de molts llocs diferents! En el vídeo música i imatge van de la mà amb aquest vídeo fresc, dinàmic que desprèn bon rollo i bon humor per tots costats i a més Nàpols és una siutat plena de senyals, de roba estesa, de gent al carrer i tota aquesta vida lligava molt amb el missatge de la lletra de la cançós! i Evidentment no hi podia faltar el ball i el moviment que ja son habituals en els meus videoclips.

El videoclip arriba al mig d’un inici d’una gira carregat amb presentacions d’aquest nou disc amb el que hem fet un salt endavant amb un so més contundent i una personalitat més sòlida. Ara comencem a escampar aquestes “Connexions” en molts festivals i festes majors aquesta primavera i estiu i ens podreu veure amb la nova banda i les noves cançons al Festival Clownia, l’Itaca, Sudanell, Emergent, el PAS de Martorell i molts altres que podeu seguir a www.guillemroma.com/concerts

Disfruteu el vídeo, connecteu amb aquesta energia fresca de les senyals i compartiu el vídeo a les xarxes i amb els amics que així ens ajudeu anar escampant aquestes connexions i que mica en mica més gent pugui coneixer aquesta música! Moltes gràcies!