RECULL DE PREMSA

“Una personalitat artística original que omple l’escenari amb veu classe i simpatia”

Antoni Bassas (Diari ARA)

Link article

“Guillem Roma crea un universo de sonidos de multimples ressonancias des de Mexico a los Balcanes”

La Vanguardia

“Un artista que rema contra corrent, amb un ànim a prova de bomba, mantenint la ment fresca i sobretot deixant-se portar per una il·lusió incontenible per no encotillar-se en cap paraigua estilístic concret”

Javier de Castro (El Segre)

“Un homenatge a la música com a màxim exponent d’allò que no atura cap frontera”

Xavier Bardolet (El 9NOU)

“En el seu pop elegant s’hi senten ecos de xaragues de l’est o cants de mariaxi però el que realment emociona son les seves melodies agredolces i infinitat de detalls que eleven les parts vocals”

Ramon Súrio (La Vanguardia)

“Escolteu les cançons i sentireu Roma en estat pur. Ha marxat lluny per impregnar-se d’altres mons i ha tornat a casa disposat no pas a demanar perdó sinó a oferir-nos generosament el que ha après i el que du a dins. I la barreja no és poca cosa, ni molt menys”

Blanca Busquets (Nació digital)

Guillem Roma és capaç de conjugar la música hawaiana, els ritmes balcànics i el tex-mex sense despentinar-se i amb un ressultat més que positiu…. … un disc de Guillem Roma és molt millor que una pastilleta de prozac o qualsevol placebo antidepresiu.

Xavi Mercadé – (Enderrock)

Brillant i inclasificable

Xavi Castillón – El punt avui

Link article

EL NOU ESPECTACLE

Una exhibició de cançons desconstruïdes i reconstruïdes… …Un concert convertit, gairebé, en obra de teatre, amb els músics ben conjuntats i els moviments sobre l’escenari perfectament delimitats. Roma manté aquell posat proper tant característic i a la primera cançó ja es passeja entremig de la platea. L’envolta una banda d’autèntic luxe

Pau Planas (La tornada)

Link Crònica

L’altra vida de les cançons contagia emoció, il·lusió, ganes, participació i reflexións sobre la creativitat amb una proposta fresca i innovadora. Tradició i modernitat s’uneixen en les cançons d’un Guillem Roma cada cop més autèntic.

Toni Carrasco (MésOsona)

Link Crònica

Guillem Roma explora els seus limits transformant el seu pròpi repertòri. Així elebora una concert-assaig en el sentit filosòfic de la paraula.

Helena Morén Alegret – (Enderrock)

Link Crònica

RECURSOS